PT-treenit / ravintovalmennus

  • 1h 75 € (Wellness Ladyn jäsenille 65 €)
  • 5 x 1h 350 €  (Wellness Ladyn jäsenille 320 € )*
  • Elämäsi kuntoon: 10 x 1h 690 € (Wellness Ladyn jäsenille 640 €)*
  • Parivalmennus ystävän kanssa: 50 € /hlö / 1-1,5h, kun ystävät treenaavat yhdessä valmentajan johdolla

*) Paketit voivat pitää sisällään niin treenejä, ravintovalmennusta kuin mentaalivalmennusta. Huom: Asiakas vastaa itse tarpeenmukaisista vakuutuksista. Valmennushinnat sisältävät alv 24 %.

Mentaalivalmennus

  • 1h 75 € (Wellnes Ladyn jäsenet 65 € )
  • 3 x paketti 185 €

Mikäli haluat mukaan pienryhmävalmennukseen, kysy seuraavaksi alkavaa valmennusta! Voit myös aina kysyä itsellesi sopivaa räätälöityä valmennuskokonaisuutta sekä yritysvalmennuspaketteja. Hinnaston palvelut sis. alv 24%.

Firstbeat-hyvinvointianalyysi

Kauttani saat tilattua itsellesi myös Firstbeat-hyvinvointianalyysin asiakashintaan. Hyvinvointianalyysin avulla saamme yksilöllisesti selville hyvinvointisi osa-alueiden tasapainon, muun muassa millainen on unenlaatusi ja miten palaudut. Lue lisää firstbeat.fi (Huom: Tilaukset suoraan minun kauttani.) Firstbeat-mittaus 190 € / kysy tarjous!

Puhti -ravintoaine ja hyvinvointimittaus

Lisäksi teen yhteistyötä ravintoainemittauksia tekevän Puhdin kanssa. Puhti-hyvinvointianalyysimittaukset (verikoe SynLabissa) -10 % alennus. Käytä kassalla alennuskoodia: wellnessxx-etu. Tutustu Tuhdin palveluihin ja tee tilaus suoraan heidän verkkosivultaan: puhti.fi.

Voit tilata kauttani myös seuraavat:

  • Unelma Vuosi -valmennuskirja 29 € (sis alv10%)

Oletko valmis astumaan tietoisen unelmoinnin maailmaan? Olet paljon enemmän kuin mitä mahdollisesti nyt uskot tai olet paljastanut itsellesi. Valmennuskirja kulkee matkassasi 12kk ajan joka kuukausi vaihtuvine aiheineen.  

  • Treenikalenteri kuntosaliharjoittelun edistymisen seurantaan 14,90 € (sis alv 10%)

Seuraa treenejä, kehitystäsi, nukkumistasi ja syömistäsi ja pidä treenikalenteri mukana treenikassissasi!

Yhteydentot

Yhteydenotot, tilaukset ja ajanvaraukset: suvi.sainio@hotmail.com (vastaan lähes poikkeuksetta 2-3 arkipäivän sisällä),  viestillä p. 0407392111 tai voit jättää yhteydenottopyynnön vastaajaan. Voit käyttää myös näiltä sivuilta löytyvää yhteydenottolomaketta.