PT-treenit / ravintovalmennus

  • Tapaaminen 1h: 75 € (Wellness Ladyllä 85 €)
  • Start paketti1: 3x1h 210 € (Wellness Ladyllä 249 €)
  • Start paketti2: 6x1h 420 €  (Wellness Ladyllä 480 €)*
  • Elämäsi kuntoon: 12x1h 840 € (Wellness Ladyllä 940 €)*
  • Parivalmennus ystävän tms. kanssa: 50 € /hlö / 1-1,5h, kun ystävät treenaavat yhdessä valmentajan johdolla

Mikäli haluat mukaan pienryhmävalmennukseen, kysy seuraavaksi alkavaa valmennusta! Voit myös aina kysyä itsellesi sopivaa räätälöityä valmennuskokonaisuutta sekä yritysvalmennuspaketteja.

Maksaa voit myös Edenred, e-Passi ja Smartum -edulla!

*) Paketit voivat pitää sisällään niin treenejä, ravintovalmennusta kuin mentaalivalmennusta.

Huom: Asiakas vastaa itse tarpeenmukaisista vakuutuksista.

Mentaalivalmennus

  • 1h 75 € (Wellnes Ladyllä 85 € )
  • 3 x paketti 210 €
  • 6 x paketti 420 €

Firstbeat-hyvinvointianalyysi

Kauttani saat tilattua itsellesi Firstbeat-hyvinvointianalyysin. Hyvinvointianalyysin avulla saamme yksilöllisesti selville hyvinvointisi osa-alueiden tasapainon, kuten millainen on unenlaatusi, miten palaudut arjesta ja mahdollisesta harjoittelusta, onko kehon stressikuorma tasapainossa, mikä on kestäsyyskuntosi ja liikutko riittävästi. Paketti sisältää 30-60 min valmennustapaamisen tulosten pohjalta sekä kirjallisen (pdf) raportin. Tämä on ehdoton panostus itseesi ja hyvinvointiisi! Lue lisää firstbeat.fi (Huom: Tilaukset suoraan minun kauttani.) Firstbeat-mittaus 190 € / kysy voimassa oleva tarjous!

Yllä olevan hinnaston palvelut sis. alv 24%.

Puhti ravintoainemittaus

Teen yhteistyötä ravintoainemittauksia tekevän Puhdin kanssa. Puhti-hyvinvointianalyysimittaukset (verikoe SynLabissa) -10 % alennus. Käytä kassalla alennuskoodia: wellnessxx-etu. Tutustu Tuhdin palveluihin ja tee tilaus suoraan heidän verkkosivultaan: puhti.fi.

Voit tilata kauttani myös seuraavia tuotteita:

  • Unelma Vuosi -valmennuskirja 29 € (sis alv10%)

Oletko valmis seuraavalle tasolle? Olet paljon enemmän kuin mitä mahdollisesti nyt uskot tai olet paljastanut itsellesi. Todellinen olemuksesi näkyy kaikessa mitä ympäriltäsi löydät. Uskalla kuvitella ja toteuttaa itsellesi unelmiesi elämä. Valmennuskirja kulkee matkassasi 12 kk ajan joka kuukausi vaihtuvine aiheineen. Voit edetä omassa tahdissasi. Sisältää paljon tilaa myös omille muistiinpanoille/ajatuksille.

  • Treenikalenteri kuntosaliharjoittelun edistymisen seurantaan 14,90 € (sis alv 10%). Seuraa treenejä, kehitystäsi, nukkumistasi ja syömistäsi ja pidä treenikalenteri mukana treenikassissasi!
hyvinvointivalmentaja suvi sainio

Yhteydentot

Yhteydenotot, tilaukset ja ajanvaraukset: suvi.sainio@hotmail.com (vastaan lähes poikkeuksetta 2-3 arkipäivän sisällä),  viestillä p. 0407392111 tai voit jättää yhteydenottopyynnön vastaajaan.

Voit käyttää myös näiltä sivuilta löytyvää yhteydenottolomaketta (jos en vastaa 3 päivän kuluessa, laitathan viestin siinä tapauksessa muuta kautta, kiitos!).